Poděkování za sběr víček 2016

19.01.2017 12:48

 

Poděkování za sběr víček v roce 2016

I v loňském roce probíhal sběr víček a sběrači byli moc šikovní. Do sběrny EkotradePlus Český Těšín bylo odevzdáno 1 635 kg víček a na účet občanského sdružení tak přibylo 11.442,- Kč!

Sbíraly děti MŠ Balzacova, MŠ Švabinského, MŠ E. Holuba, MŠ a ZŠ Moravská, MŠ Přímá,  ZŠ a MŠ Dolní Datyně. Sbírali studenti Gymnázia a Obchodní akademie Orlová, děti klubu Don Bosco Havířov-Šumbark, zaměstnanci Autoškoly Pollak Havířov a klienti Domova pro seniory Iris Ostrava. Sbírali občané Havířova
a okolních obcí. Farníci nosili víčka vždy 1.neděli v měsíci do kostela Sv. Anny
v Havířově a věřím, že v tom budou pokračovat i letos.

Chtěla bych tímto poděkovat všem, komu není osud Peti lhostejný, vaší pomoci formou sběru víček si moc vážím. Ti, kteří přispěli finančně, mají možnost tento dar uvést v ročním vyúčtování daní.

Děkuji zaměstnancům sběrny EkotradePlus Český Těšín, kteří vždy po domluvě přijeli, víčka ihned zvážili, vystavili potvrzení a víčka odvezli do sběrny. Měla jsem okamžitě přehled, kolik jsme odevzdali. Peníze pak byly připsány na účet občanského sdružení během pár dní. Skvělá spolupráci, férové jednání.

Speciální poděkování patří manželům Rusoňovým, kteří ochotně svážejí víčka z Petřvaldu, Orlové a Ostravy.

Ještě jednou všem moc děkuji a těším se na další spolupráci.

Na závěr připomínám, že odevzdat je možno jakékoliv víčko s označením recyklačního trojúhelníku (minerálky, kávy, mléka, nutridrinků, aviváží, pracích gelů, zubní pasty, solviny, malířské barvy, ...)  a plastové obaly z kinder vajíček.

V případě dotazů a osobního předání mě kontaktujte na tel. 732 87 21 85.

Sběrné místo ve sběrně Demonta na ul. Moskevská v Havířově bylo zrušeno.

 

Všem výše jmenovaným, Péťovi a jeho rodině přeji hodně zdravíčka
a Boží ochrany po celý rok 2017.

Lenka Winklerová, koordinátorka sběru víček.