Obdarovali jste Peťu

27.12.2013 09:40

Mílí dárci, sponzoři, příznivci občanského sdružení Pomoc pro Peťu.
Udělali jste velikou věc. Opravdu velikou.
Tím, že jste přispěli na účet Pomoc pro Peťu, jste dali do pohybu lavinu dobra, která nás zasypala velikou nadějí, na jejímž konci je velká pravděpodobnost, že Peťa bude slyšet a chodit.
Díky Vašim finančním darům se rodiče Peti obrátili na Sanatorium v Klimkovicích: https://www.sanatoria-klimkovice.cz/www/cz/klim-therapy/specializovany-lecebny-program-klim-therapy/#article_20355 s žádostí o přijetí Peti do programu klim therapy : https://www.sanatoria-klimkovice.cz/www/cz/klim-therapy/rehabilitacni-metoda-klim-therapy/#article_20357 Tato terapie může Peťovi velmi pomoci, je však velmi drahá - cca 90 tisíc Kč : https://www.sanatoria-klimkovice.cz/www/cz/klim-therapy/formy-cerpani-a-cenik-klim-therapy/#article_20364 . Dříve na toto nemohli ani pomyslet, ale dnes po obdržení Vašich darů je tato možnost velmi reálná a je to způsobeno pravě Vámi - našimi dobrodinci.
Po zaslání Petříkovy zdravotní dokumentace do Klimkovic přišla zpět zpráva, že Petřík je vhodným kandidátem pro Klim terapii a že mu může pomoci.
A za to všechno Vám patří veliký dík. Krásnější dárek pod stromeček jste nemohli dát.
Díky.
Za Peťu - tým občanského sdružení Pompc pro Peťu.